Zwangerschapscursus en babymassage Nelleke Tepper

In de tweede helft van de zwangerschap is het tijd om je voor te bereiden op de bevalling en de komst van je kindje. Ook is het goed om gedurende de zwangerschap je conditie zoveel mogelijk op peil te houden en te genieten van het zwanger zijn. Als je bevallen bent wil je graag snel weer fit zijn, je oude figuur terug en genieten van je baby.

De zwangerschapscursus is bedoeld voor de actieve vrouw, en is een eigentijdse cursus voor zwangerschapsbegeleiding en bevallingsvoorbereiding. Het draagt bij aan een goede en gezonde, en zoveel mogelijk klachtenvrije zwangerschap, en een voorspoedige bevalling. Alle cursussen zijn op basis van fysiotherapie. Ik ben fysiotherapeut en gespecialiseerd in zwangerschapsbegeleiding, het bekken en de bekkenbodem.

Zwanger Actief/Zwanger&Fit is de meest gebruikte cursus. Deze cursus bestaat uit 10 lessen vóór de bevalling, waarvan één extra lange partnerles, en na de bevalling de reünieles met alle baby’s er bij.

De Zwanger Compact is de korte cursus zwangerschapsbegeleiding. Deze cursus is bedoeld je kort maar duidelijk voor te bereiden op de bevalling. De cursus bestaat uit 6 lessen.

Zwanger voor Twee is de partnercursus waarbij je de hele cursus samen met je partner doet. Deze cursus bestaat uit 6 lessen.

En er is de mogelijkheid van Zwanger Privé, de privéles bevallingsvoorbereiding. Meestal is twee uur voldoende.

De Zwanger Herstel is de cursus na de bevalling met het doel goed te herstellen. Er wordt actief geoefend voor de stabiliteit van het bekken, de bekkenbodem, de buikspieren en de conditie. De Zwanger herstel bestaat uit 6 lessen, met de mogelijkheid langer door te gaan.

Babymassage draagt bij aan een goede start van je baby samen met jou. Bij de babymassage cursus word je de techniek van de massage aangeleerd met de bedoeling dat je het thuis gaat toepassen op de momenten dat jij en je baby het fijn vinden.

De cursus bestaat uit 4 lessen van anderhalf uur. We leren het masseren aan, en er wordt aandacht besteed aan het slapen, de buikligging, het dragen, en nog veel meer.

De babymassage cursus wordt gehouden op de woensdagmiddag. Je kan beginnen vanaf de leeftijd van je baby van één maand oud.

Voor informatie en /of aanmelding:

Nelleke Tepper
Tel: 053-4327790 of 06-47776225
E-mail: nelleke@tepper.com  info@zwangerschapsgym-enschede.nl    
Website: www.zwangerschapsgym-enschede.nl

Neem contact met ons op

We zullen u zo snel mogelijk te woord staan.

Not readable? Change text. captcha txt